Seminar pentru job

360 de constănțeni au șansa, în mod gratuit, să își imbunătățească aptitudinile și competențele necesare obținerii unui loc de muncă prin intermediul unui seminar organizat la Universitatea “Ovidius” din Constanța. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Programul de pregătire  organizat de Asociația „Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina” din cadrul proiectului „Oportunități Egale pentru Ocupare” va avea loc luni, 26 noiembrie. De la ora 12.00 doritorii sunt așteptați la sediul vechi al Universității Ovidius, Sala Studio din Bulevardul Mamaia nr.124. Proiectul vizează creșterea gradului de ocupare sustenabilă a forței de muncă pentru șomeri, persoane cu dizabilități, cei cu studii primare, gimnaziale, liceale sau postliceale, persoane peste 54 de ani, persoane de etnie romă și cei din mediul rural.

În prima parte a întâlnirii, participanții vor fi informați despre proiect și  condițiile de înscriere, iar partea a II-a a seminarului  va avea un caracter aplicativ. Confirmarea participării la seminar se va face prin email sau telefonic până la data de 25 noiembrie la adresa de e-mail

recrutare.oeo@gmail.com sau telefon 0754/861.551

Redactor: Sondra Sandu