Semafoare în stil Valentine’s Day

Atenție la culoarea roșie! Mai multe semafoare din Constanța au atras atența șoferilor din trafic. Nu, nu este vorba despre o defecțiune, ci de o surpriză pregătită participanților la trafic, de către primărie. Mai multe aflați în materialul următor.

De multă vreme, în unele țări de pe mapamond, în ziua de 14 februarie se sărbătorește ”Ziua îndrăgostiților” sau Valentine’ Day.  De la an la an, tot mai mulți români aleg să petreacă în această zi, cu iubitul sau iubita, acesta devenind un trend.  De aceea, surprizele plăcute și inedite, pentru această sărbătoare a romantismului, sunt pregătite din vreme de tinerii îndrăgostiți. Dacă patronii de restaurante pregătesc cine romantice pentru amorezi, iar comercianții vin cu diferite oferte în materie de cadouri, iată că și primăria Constanța s-a gândit să le ofere o bucurie celor care se iubesc și nu numai. Autoritățile au transformat culoarea roșie a semafoarelor într-o inimioară, care nu poate decăt să-i încânte pe șoferii din trafic.

Acest lucru nu a necesitat niciun efort financiar din partea primăriei. Semafoarelor li s-au reprogramat doar ledurile ce formau culoarea roșie. Reprezentanții primăriei nu s-au oprit aici. Aceștia au ținut să transmită și un mesaj îndrăgostiților.

Așa că, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, nouă nu ne rămăne decăt să va urăm, o zi a îndrăgostiților minunată și… iubiți-vă mult!