Șeful Poliției Locale Tuzla, găsit spânzurat

Seful Politiei Locale din Tuzla  a fost gasit spanzurat azi dimineata. Barbatul avea 42 de ani, era casatorit si avea 2 copii. Era si anchetat penal intr-un accident rutier produs in Constanta. La acel moment politistii de la Rutiera l-au gasit cu o alcoolemnie de 1,19 la mie.

Dragoș Buzdugan era foarte supărat întrucât a provocat un accident rutier în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, amintim că polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe 19 mai, în jurul orei 22.05, pe bărbatul în vârstă de 42 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Ștefan Mihăileanu din Constanța, iar la intersecția cu strada Țepeș Vodă a provocat un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Mai exact, şoferul a pătruns în intersecţie fără să se asigure, a lovit un Volkswagen Pasat în care se aflau trei tinere, fiind cât pe ce să-şi ia tălpăşiţa, numai că Poliţia a sosit la timp, oprindu-l pe „viteaz”. Odată tras pe dreapta, şoferul a fost invitat să sufle în etilotest, rezultatul fiind unul ameţitor: 1,13 mg/l alcool în aer pur expirat. În cauză fusese întocmit dosar penal, iar șoferul rămăsese pieton.

Seful Politie Locale din Tuzla era de muncă în noaptea de miercuri spre joi, 24 spre 25 mai anul curent, iar în dimineața de miercuri a fost găsit fără suflare de către un coleg. Dragoș Buzdugan se afla la demisol, spânzurat de o bară. Cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, constatându-i decesul.

Dragos Buzdugan nu a lăsat bilet de adio, în schimb a trimis niște mesaje către membrii familiei, precizând că viața este foarte grea și nu mai poate da piept cu problemele. Acesta era căsătorit, soția lui lucrând la Casa de Pensii, și avea doi copii. Oamenii legii au declanșat o anchetă.

Redactor: Daniel Albu