Șeful Poliției Locale Mangalia, agresat de administratorul unei societăți

Șeful Poliției Locale Mangalia, Mihai Angelescu, a fost agresat în timpul acțiunii de demolare a unei terase care nu deținea autorizație de construcție. Clădirea ilegală de pe digul din Portul turistic a fost demolată, iar polițistul lovit a depus plângere penală.

Șeful Poliției Locale din Mangalia, Mihai Angelescu, a fost agresat fizic de patronul unei societăți, în timpul acțiunii de demolare a terasei pe care acesta o deținea. Clădirea nu avea autorizație de construcție, iar administratorul societății a fost somat în mai multe rânduri să elibereze domeniul public.

Angajații și proprietarul terasei construite ilegal au încercat să îi oprească pe oamenii legii, care își exercitau atribuțiile de serviciu.

“Anul trecut, în vară, proprietarul a fost sancţionat şi i s-a pus în vedere să demoleze construcţia ilegală, ceea ce nu s-a întâmplat. Aşa că s-a procedat la demolare, cu o firmă angajată în acest sens. Am fost agresat, am primit doi pumni în gură de la administratorul localului, sens în care am scos certificat de la Medicina Legală.”, a declarat Mihai Angelescu, şeful Poliţiei Locale Mangalia.

Edilul Mangaliei, Radu Cristian, a declarat că patronul va fi sancționat penal pentru gestul nechibzuit.  Primarul a adăugat că acțiunile de demolare a construcțiilor ilegale vor continua, în pofida tuturor agresiunilor și amenințărilor primite la adresa angajaților municipalității.

Redactor: Isabela Boantă