Şeful Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Constanţa a fost arestat

Ionel Cazacu, seful Biroului rmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Constanţa  a fost retinut seara trecuta pentru 24 de ore de catre propcurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativă de dare de mită. Anchetatorii susţin că Ionel Cazacu ar fi incercat sa ofere suma de 1 mie de euro unui procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanţa pentru a nu trimite în judecată o persoana care a provocat un accident rutier pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Ionel Cazacu a fost adus sambata in fata magistratilor de la Curtea de Apel Constanta care au decis anchetarea sa in stare de libertate cu obligatia de a  nu parasi localitatea. Ionel Cazacu neaga acuzatiile care i se aduc si sustine ca ar fi vorba despre o inscenare.

Înainte de a fi şef la biroul Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Ionel Cazacu a lucrat la Poliţia Năvodari , fiinr promovat ca urmare a rezultatelor excepţionale pe linie de serviciu.

Faptul că Ionel Cazacu este acuzat de dare de mită , îi surprinde pe locuitorii oraşului Năvodari care îl cunosc drept un poliţist exemplar.

In plus, in ultimii 5 ani, Ionel Cazacu a fost evaluat de catre superiorii sai  cu calificativul Foarte Bine pentru activitatea profesionala desfasurata.

Reporter: Paul Alexe ; Imagine: Adrian Corchie