Şef nou la Garda Financiară Constanţa (VIDEO)

Ciprian Mihail Fronea este noul şef al Gărzii Financiare Constanţa. Comisarul şef a fost numit în funcţia ocupată pînă acum de actualul primar al Mangalia, Cristian Radu. Noul şef lucrează în cadrul instituţiei de 12 ani.

După demisia din funcţie a politicianului Cristian Radu şi interimatul asigurat de Ovidiu Mihai, la conducerea Gărzii Financiare Constanţa s-a instalat comisarul şef Ciprian Mihail Fronea. Absolvent al Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din Capitală şi a Facultăţii de Drept din Cadrul Ovidius Constanţa, comisarul şef lucrează în caderul instituţiei din anul 2000. Proaspăt instalat pe funcţia de conducere, Fronea îşi propune să facă instituţia să funcţioneze mai eficient. Rezolvarea problemelor interne acumulate în ultima perioadă precum şi implementarea proiectelor Gărzii Financiare sunt scopurile imediate ale noului şef.

Cît despre planurile pe termen lung ale comisarului Fronea, acestea ar putea fi anulate odată cu rezultatele concursului de ocupare a postului de conducere. Cert este că Garda Finanaciară Constanţa urmează să implementeze două proiecte, unul vizînd piaţa agricolă, iar celălalt operatorii economici de pe litoral.

Întrebat despre precedentul creat de fostul şef Cristian Radu, actual edil al Mangaliei, Fronea spune că nu este atras momentan de o carieră politică.

Noul sediu în care cei 37 de lucrători îşi vor desfăşura activitatea este gata în proporţie de 90% urmînd după cele 2 licitaţii pentru piese de mobilier şi articole de birotică să fie inaugurat.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc