Sedinţă fulger de consiliu local la Constanţa

După ce au votat în timp record cele două proiecte de pe convocator, consilierii au încheiat în grabă şedinţa. Au aprobat rectificarea bugetului municipiului Constanţa pe anul în curs şi au fost de acord să fie încheiat un parteneriat intre consiliul local şi cel judeţean cu privire la continuarea activităţii salvamarilor pe plaje. Radu Mazăre nu a abordat cele două subiecte la finalul şedinţei, însă a ţinut să precizeze că legea Agenţiei Naţionale de Integritate este prost facuta. Mai mult decat atat, el spune că va solicita premierului Ponta demisia Ministrului Justitiei si considera ca va fi sustinut in acest demers de cei declaraţi incompatibili.

După vizita preşedintelui Traian Băsescu în staţiunea Mamaia, problema mizeriei de pe plajă a redevenit de actualitate. Deşi situaţia este aşa de la începutul sezonului, iar plajele sunt pline de peturi, hârtii sau chiştoace, abia acum Mazăre recunoaşte că nu sunt coşuri suficiente, şi are o explicaţie.

Radu Mazăre susţine că anul viitor situaţia se va schimba în staţiunea Mamaia, pentru că odată cu refacerea falezei vor exista mai multe cosuri de gunoi, bănci sau alte tipuri de dotari urbane.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Adi Corchie