Sedinta de consiliu din cadrul Primariei Mangalia a durat doar zece minute (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2L37gJsBvzw[/youtube]Sedinta de consiliu de seara trecută, din cadrul Primariei Mangalia a durat doar zece minute. În acest timp însă au fost votate probleme ce nu mai suportau amanare. Hotararile luate cu cateva luni in urma s-au anulat si cel mai important, bugetarii din Mangalia isi vor lua salariile in timp util.

Sedinta de consiliu local Mangalia a fost organizata de urgentă. Problema aflata in cap de lista pe desfasuratoarele consilierilor a fost rezolvata favorabil. Daca pana miercuri, in bugetul Primariei nu existau bani de salarii decat pentru cadrele didactice, joi solutia a fost gasita pentru toti lucratorii statului.

Pentru anul in curs, salariile pentru bugetari erau asigurate doar pana in luna mai inclusiv. Problema a fost însă rezolvată pentru tot restul anului 2012. Suma alocata este de aproape 4 mil. de lei. Nici  membrii comisiilor de la sectiile de votare, prezenti la alegerile locale nu vor ramane fără bani. 260 de mii de lei este suma alocata pentru acestia.

Printre primele proiecte pe care noul primar al municipiului mangalia, radu cristian vrea sa le sustina, se afla sudul litoralului.

Primarul Mangaliei spune că aceste este doar începutul, iar locuitorii oraşului vor vedea destul de repede schimbările în bine pe care şi le-a propus pentru localitate.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.