Ședința CexN a partidului PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a convocat pe membrii cabinetului Tudose la o ședință a Comitetului Executiv Naţional. La reuniune a fost prezent și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului.

Pe ordinea de zi s-a aflat programul de acţiuni politice pentru perioada septembrie – decembrie 2017, precum și stadiul încheierii protocoalelor de colaborare judeţene PSD – ALDE.

Social-democraţii s-au reunit, vineri, la Neptun, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, în prezenţa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, şi a premierului Mihai Tudose. La reuniune a fost invitat și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului.

Printre cele mai importante puncte pe ordinea de zi au fost: programul de acţiuni politice pentru perioada septembrie – decembrie 2017, stadiul încheierii protocoalelor de colaborare judeţene PSD – ALDE și organizarea la nivel naţional şi judeţean a Departamentului Naţional al Resurselor Umane PSD.

De asemenea, social-democraţii au discutat despre îmbunătăţirea activităţii politice a organizaţiilor judeţene şi reflectarea în presa locală a acţiunilor guvernamentale PSD.

Întrucât Lia Olguța Vasilescu, Ministrul Muncii, nu a putut fi prezentă, Legea pensiilor a rămas să fie dezbătută într-o viitoare reuniune a minștrilor, care va avea loc săptămâna viitoare.

Redactor: Lavinia Barbu