Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Constanța, împodobită de Crăciun

Spiridușii Moșului au contribuit la împodobirea secției de pediatrie a Spitalului Județean Constanța. Elevii, cadrele didactice, părinții cât și voluntari s-au implicat cu multă dragoste în acest proiect pentru a aduce zâmbete pe chipurile copiilor internați.

Nu toți copiii se pot bucura de magia Crăciunului în familie.  Acesta este și cazul micuților care vor petrece sărbătorile de iarnă pe paturile Spitalului Județean Constanța. Pentru ca spiritul de sărbătoare să fie mai aproape de ei, voluntarii de la Asociația Dăruiește Aripi, împreună cu elevi diferitelor școli din oraș, dar și cadrele didactice și părinții, s-au gândit să împodobească Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Constanța.

Moș Nicolae nu i-a ocolit nici pe copiii internați în spital. Pentru că aceștia au fost cuminți și si-au curățat ghetuțele,Moșul le-a adus daruri.

Copiii au fost încântați de frumoasele decorațiuni de pe holurile secției dar și din interiorul rezervelor.

Ornamentele au fost confecționate manual cu atenție de copiii școlilor din Constanța, care au fost spiridușii Moșului pentru o zi , astfel încât și copiii internați în spitale în această perioadă să nu fie ocoliți de Moș. După un an de muncă, Secţie de Pediatrie a Spitalul Judeţean Constanţa a fost modernizată complet în luna februarie.Au fost finalizate lucrările, aşa că toate saloanele sunt acum la standarde europene. Ministerul a alocat 12 milioane, de lei iar la această sumă s-a adăugat aproape un milion de lei, cofinanțare de la Consiliul Județean.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea