Sechestrată în Spania

Numărul cazurilor de răpire și sechestrare de femei par să nu se mai sfârșească! O româncă, în vârstă de 26 de ani, plecată în Spania, a reușit să scape cu viață din mâinile agresorului său.

Eliberarea ei a survenit la șase ore de la apelul tinerei către familia din România. Rudele au alertat imediat autoritățile din țara noastră, care la rândul lor au anunțat instituțiile abilitate din Spania. Poliția statului iberic a intervenit de urgență și în doar șase ore a localizat apartamentul în care a fost ținută prizonieră femeia. Oamenii legii spanioli au intrat cu forța în imobil, unde au găsit-o pe tânara de 26 de ani și actele de identitate ale acesteia. Românca prezenta răni provocate de cuțit pe antebraț. Într-o cameră încuiată din locuință, polițiștii au depistat 18 grame de cocaină, două de marijuana, 80 de euro și notițe despre mai multe tranzacții economice.

Agresorul care a abuzat-o fizic și sexual pe buzoianca eliberată a fost prins şi în prezent este cercetat în stare de libertate. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, este acuzat de sechestrare de persoane, vătămări, rele tratamente și trafic de droguri.

Incidentul dramatic s-a petrecut în localitatea Monzon, în provincia Huesca, din nord-estul Spaniei.

Redactor: Mihaela Țânțaru