Seară plină de emoție pentru absolvenții școlii generale “Tudor Arghezi” din Năvodari

Emoțiile și-au spus cuvântul și de data aceasta, iar elevii nu şi-au stăpânit lacrimile la momentul despărţirii.

Seara trecută, însă, au adăugat, în albumul de poze și multe zâmbete. Au fost încă o dată alături de cei mai buni prieteni şi de profesori. Vor avea şi noi poze de profil pe reţelele de socializare, cu ținutele special alese pentru seara cea mare sau în ipostaze care de care mai amuzante surprinse în toiul distracției.

Concursul de Miss și Mister a scos la iveală adevărate talente, de la beatbox, dans și muzică până la un dezvoltat simţ al umorului.

Un titlul binemeritat dacă privim imaginile urmatoare.

Regele și regina balului au furat, însă, toate privirile. El îmbrăcat modern și elegant, iar ea într-o rochie albă diafană.

Petrecerea a continuat și după concurs, când tinerii au lăsat deoparte orice fel de inhibiții, fetele au renunțat și la tocuri și au luat cu asalt ringul de dans, îndemnându-i și pe profesori să li se alăture la distracție.

Așa s-a desfășurat banchetul absolvenților claselor a VIII-a de la Școala Generală Tudor Arghezi, din Năvodari. De luni însă, tinerii intră în febra pregătirilor pentru examen. Profesorii sunt siguri de reușita lor.

Banchetul Școlii Generale Tudor Arghezi a marcat finalul seriei de petreceri organizate de Primăria Năvodari pentru tinerii absolvenți. Dar surprizele nu se opresc aici!

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu