Seară agitată pentru polițiștii rutieri la Constanța

Trei accidente rutiere au marcat seara de marți, 2 august, în municipiul Constanța. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cel mai grav accident s-a produs după ora 20 în zona Tomis 3. Un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW, iar în urma impactului  cel din urmă a ricoșat într-un TAXI staționat. Potrivit martorilor, microbuzul, în care se aflau 2 persoane, a tăiat linia continuă, a intrat pe contrasens și s-a lovit de BMW-ul care circula regulamentar.  În urma accidentului, ocupanții BMW-ului au avut nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a putea ieși din mașină. Imediat la fața locului a ajuns  un echipaj de la Ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar și polițiștii rutieri pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

La puțin timp, un alt accident s-a produs la intersecția dintre strada Soveja și Primăverii. O motocicletă a fost izbită de un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în Bulgaria. Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs din teribilism, întrucât șoferul Opelului nu ar fi acordat prioritate motociclistului, care circula normal. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 28 de ani, care se afla în spatele motociclistului. La fața locului a sosit un echipaj de pe Ambulanță care au transportat-o la spital, după ce a suferit un traumatism toracic. Și motocicleta a fost destul de avariată în urma impactului. În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că cei doi conducători auto nu consumaseră băuturi alcoolice. Dacă motociclistul sau partenera sa rănită în accident vor depune plângere, șoferul Opelului s-ar putea alege cu dosar penal pentru vătămare corporală și distrugere.

În fine, un alt incident, în care a fost implicată o altă motocicletă a avut loc la intrarea în statiunea Mamaia, un tânăr intrând, din neatenție, într-o barieră de la intrarea într-o parcare, cu bolidul pe două roți pe care îl pilota. Din fericire, tânărul s-a ales doar cu o sperierută zdravănă. În schimb, motocicleta a suferit mici avarii, inclusiv spargerea rezervorului, însă propietarul a avut grijă să izoleze locul, pentru a evita o posibilă aprindere a combustibilului scurs pe carosabil.

Redactor: Daniel Albu