Se redeschide Teatrul de vară din Costinești

După 4 ani de pauză, Teatrul de vară din Costineşti, se redeschide. Evenimentul oficial va avea loc astăzi de la ora 20.00. Primul spectacol va fi susţinut de solista Ruby şi trupa Mad Monkeys.

Teatrul de vară din Costineşti, emblema evenimentelor cultural artistice de pe litoralul Mării Negre își redeschide larg porțile pentru iubitorii de film și spectacole în aer liber. După mai bine de 4 ani de uitare şi ruină, scena pe care s-au lansat mari actori ai României şi au performat trupe consacrate, a fost reabilitată în totalitate, la iniţiativa Biroului de Turism pentru Tineret. Totodată, au fost recondiţionate gradenele şi locurile destinate spectatorilor, iar sistemul audio a fost înlocuit cu unul performant. Teatrul va putea relua spectacolele artistice şi proiecta filme în aer liber, spaţiul devenind, după renovare, un cinematograf modern.

Iniţiativa a avut scopul de a reda strălucirea de altădată a unui loc iubit şi îndrăgit de turişti, unde mulţi dintre aceștia au legat amintiri de neuitat.

Redactor: Zarif Armanbet