Se oprește apa pe mai multe străzi din Constanța

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, miercuri – 01 iulie, în intervalul orar 08.30 – 17.30, pentru dezafectarea conductei vechi de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Onești, din municipiul Constanța. 

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Onești – tronsonul cuprins de bulevardul Mamaia și strada Unirii, cei cuprinși în perimetrul delimitat de arterele: bulevardul Mamaia – Ciprian Porumbescu – Pescarilor – Rotterdam – Faleză – Grozești – Unirii – aleea Studenților – bulevardul Mamaia, precum și cei arondați Punctelor Termice 33, 35, 37 și 38.

De asemenea, în acest interval orar, nu vor avea apă potabilă Centrul de Dializă și Clinica Regina Maria de pe bulevardul Mamaia, precum și Azilul de bătrâni de pe strada Unirii.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, au precizat reprezentanții RAJA.

Totodată, compania roagă toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu această utilitate.

Redactor: Mihaela Țânțaru