Se oprește apa în zona Pescărie din Constanța

SC RAJA SA anunță că este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile din noaptea de marți, până miercuri, la ora 6.00, pentru executarea unor lucrări. Vor fi afectați utilizatorii din zona Pescărie a orașului Constanța.

Pentru executarea lucrărilor de montare a unei vane pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Mamaia, zona Pescărie, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile din noaptea de marți, ora 23,00, până miercuri, ora 06,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Unirii – Cașin – Pescarilor (zona de blocuri CERONAV) – Bd. Mamaia (între Pescărie și Pavilionul Expozițional), dar și cei alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 37 și 38.

Utilizatorii din zona delimitată de străzile Mamaia – C. Porumbescu – Pescarilor – Grozești – Unirii – Lt. Economu – Mamaia vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.

Reprezentanții SC RAJA SA își cer scuze față de abonații afectați și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, toți consumatorii afectați de această oprire sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Redactor: Isabela Boantă