Se oprește apa în Valea Dacilor

Consumatorii din localitatea Valea Dacilor nu vor beneficia miercuri de apă potabilă. Sistarea utilității este determinată de executarea unor operațiuni desfășurate de Enel Distribuție Dobrogea la nivelul instalațiilor de energie electrică.

În localitatea Valea Dacilor, din județul Constanța, Enel Distribuție Dobrogea va întrerupe în data de 14 noiembrie 2018 furnizarea energiei electrice.  Sistarea este cauzată de efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor care alimentează cu energie electrică localitatea. Întreruperea furnizării acestei utilități este programată miercuri, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

Fără curent, stația de pompare care deservește localitatea nu va putea funcționa, iar abonații vor rămâne fără apă potabilă în intervalul menționat. Consumatorii din Valea Dacilor sunt rugați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe durata sistării anunțate.

RAJA S.A. cere scuze abonaților afectați și îi asigură că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii societății vor porni stația de pompare și vor relua furnizarea apei.

Redactor: Mihaela Țânțaru