Se oprește apa în municipiul Constanța

O defecțiune la rețeaua de alimentare cu apă, din municipiul Constanța, va determina sistarea furnizării acestei utilități în data de 07 martie 2019, de la ora 08.00. Măsura a fost decisă de Societatea Comercială RAJA S.A. în vederea desfășurării lucrărilor necesare remedierii avariei.

Ca urmare a pregătirii zonei de intervenție pentru desfășurarea lucrărilor de remediere a avariei pe conducta magistrală Firul 3 Cișmea, de pe b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. au identificat amplasarea în perimetru a unor cabluri electrice. Deoarece se impune izolarea acestora în vederea executării lucrărilor în condiții de siguranță, furnizarea apei potabile va fi sistată în data de 07 martie 2019. Joi,  în intervalul orar 08.00-20.00, nu vor beneficia de această utilitate o parte dintre consumatorii de pe b-dul Aurel Vlaicu, respectiv agenții economici din zona Metro 1, blocurile situate vizavi de Centrul Comercial Vivo și cartierul rezidențial din zona Dedeman-Carrefour.

Compania își cere scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigură că echipele de  intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Toți consumatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe durata întreruperii furnizării utilității.

Redactor: Mihaela Țânțaru