Se oprește apa în localitățile Mircea Vodă și Țibrinu

SC RAJA SA informează locuitorii din satele Mircea Vodă și Țibrinu din județul Constanța că este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, joi, pentru realizarea unor lucrări periodice de întreținere.

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere și de igienizare a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile de la nivelul stației de pompare Mircea Vodă, SC RAJA SA va sista furnizarea apei potabile, joi, în intervalul orar 09.00 – 16.00. Vor fi afectați toți consumatorii din satele Mircea Vodă și Țibrinu – județul Constanța.

Reprezentanții SC RAJA SA își cer scuze  pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, toţi abonații din satele Mircea Vodă și Țibrinu sunt rugați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada acestor lucrări de întreținere.

Redactor: Isabela Boantă