Se oprește apa în localitățile Mihail Kogălniceanu și Oituz!

SC RAJA SA aduce la cunoștința  abonaților săi din localitatile Mihail Kogălniceanu si Oituz, județ Constanța, că datorită lucrărilor de revizie la Statia de pompare si tratare Cota 20 Ovidiu, vor rămâne fără apă potabilă pe 22 și 23 noiembrie, in intervalul orar 23,00 – 05,00. 

Pentru executarea lucrarilor de revizie generala la pompele din cadrul Statiei de pompare si tratare Cota 20 Ovidiu, precum si pentru montarea unei noi vane in instalatia de furnizare a apei, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa distributia apei potabile in noaptea de miercuri spre joi, 22 spre 23 noiembrie 2017, in intervalul orar 23,00 – 05,00.

Vor fi afectati de lipsa apei potabile toti consumatorii din localitatile Mihail Kogălniceanu si Oituz.

SC RAJA SA își cere scuze fata de abonatii afectati si ii asigura ca echipele de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. Totodata, consumatorii din Mihail Kogălniceanu si Oituz sunt rugați sa-si asigure rezerva minima de apa pentru consum si uz casnic pe perioada intreruperii furnizarii apei.

Redactor: Ramona Caba