Se oprește apa în Cumpăna!

O lucrare de înlocuire a unei conducte la rețeaua de alimentare cu apă, din zona Bifurcație Cumpăna, va determina sistarea furnizării acestei utilități în data de 22 februarie, începând cu ora 08.30.  Măsura a fost decisă de S.C. RAJA S.A. și va afecta toți locuitorii din Cumpăna.

Pentru înlocuirea unui tronson pe conducta magistrală de alimentare cu apă, din zona Bifurcație Cumpăna, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în data de 22 februarie 2019. Vineri, în intervalul orar 08.30 – 15.00, vor fi afectați de lipsa acestei utilități toți consumatorii din localitatea Cumpăna. Aceștia sunt rugați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

În vederea reducerii timpului de execuție a intervenției, lucrările pregătitoare pentru înlocuirea tronsonului avariat vor demara din această seară urmând ca, în intervalul menționat, să se efectueze racordarea tronsonului nou executat la sistemul de distribuție.

RAJA S.A.  își cere scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Redactor: Mihaela Țânțaru