Se oprește apa în Constanța!

Mai multe cartiere din municipiul Constanța vor rămâne fără apă potabilă, joi, din cauza unor lucrări de reparații la sistemul de conducte care deservește zonele respective. Intervenția se va desfășura până în jurul orei 15.

Pentru remedierea unei defecțuni la una din vanele de pe conducta principală de alimentare cu apă din municipiul Constanța, în zona intersecției dintre b-dul Tomis cu b-dul Alexandru Lăpușneanu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 23 martie, în intervalul orar 09,30 – 15,30.

Vor fi afectați consumatorii din perimetrul delimitat de strazile Poporului – Mihai Viteazu – Alexandru Lăpușneanu – Farului – Tomis – Poporului, cei de pe b-dul Tomis pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu bdul Alexandu Lăpușneanu și strada Petru Vulcan – blocurile TS si abonatii alimentați prin punctele termice din zonele afectate, numerele: 102, 104 și 120.

Abonații din zona Piata Tomis III și cei arondați punctului termic nr.117 vor avea apă cu presiuni reduse în intervalul menționat.

Reprezentanții regiei își cer scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, abonații afectaţi de această oprire sunt rugați să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic.