Se oprește apa în cartierul Tomis Nord din Constanța

O parte din cartierul Tomis Nord și Satul de Vacanță vor rămâne fără apă potabilă, joi noapte. SC Raja SA Constanța execută lucrări, iar Conducerea Regiei promite că muncitorii vor face tot posibilul pentru rezolvarea problemei cât mai repede.

Pentru executarea unor lucrari de inlocuire a conductei de distributie apa de pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta, RAJA Constanta va intrerupe furnizarea apei. Măsura este valabilă joi, 29 iunie, ora 23,00, pana vineri, 30 iunie, ora 10,00.

Vor fi afectati de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de mai multe strazi din oraș, dar și Baza Sportivă a Universitatii Ovidius

Aurel Vlaicu, Alexandru Lapusneanu, Dispensarului, Aurel Vlaicu, Punctul Termic  142, precum si Satul de Vacanta – Complex Dobrogea, Peco OMV si Baza Sportiva a Universitatii Ovidius.

De asemenea, în următoarele zone, consumatorii vor avea apa cu presiuni reduse.

Dispensarului, A. Lapusneanu, Suceava, aleea Lotus, Cismelei, Dispensarului, precum si cei alimentati din Punctul Termic 140.

Reprezentanții Regiei îi asigură pe abonatii afectați  că echipele care executa lucrarile vor face tot posibilul pentru finalizarea interventiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. Totodata, consumatorii sunt rugați sa-si asigure rezerva minima de apa pentru consum si uz casnic.

Redactor: Daniel Albu