Se înmulțesc hoții din Medgidia

Reprezentantii Politiei Locale din Medgidia trag un semnal de alarma si avertizeaza cetatenii ca, in aceasta perioada a anului, a crescut numarul infractiunilor de furt. Pentru combaterea acestui fenomen, oamenii legii au suplimentat efectivele care patruleaza pe strazile municipiului, in vederea pastrarii ordinii si linistii publice si a respectarii normelor de convietuire sociala.

Din experienta anilor anteriori, politistii locali spun ca, in aceasta perioada, numarul furturilor este in crestere, mai ales in zona de nord a municipiului  Medgidia. Din aceasta cauza, a fost marit numarul de efective care patruleaza in acea zona, mai ales pe timpul noptii. Echipajele auto și patrulele pedestre vor viza prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

La dispeceratul instituției se primesc sesizări, acestea urmând a fi transmise spre verificare și soluționare polițiștilor locali aflați în patrulare. Atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, polițiștii locali vor întreprinde o serie de măsuri specifice în zonele de responsabilitate, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice pe raza municipiului Medgidia.

Reporter:Simona Tiron ; Imagine: Valentin Cerbanescu