Se filmează pe mai multe străzi din Constanța

Pe străzile din Constanța se vor filma scene dintr-un serial internațional de televiziune, motiv pentru care vor fi impuse restricții de circulație în mai multe zone ale orașului,  de miercuri până duminică.

Primăria Municipiului Constanța anunță constănțenii că, de miercuri până duminică, pe mai multe străzi din municipiul Constanța se vor filma scene dintr-un  serial internațional de televiziune, motiv pentru care în zilele amintite vor fi impuse restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum.

Miercuri, începând cu ora 07:00,  până vineri la  ora 05:00, Str. Revoluția din 22 decembrie 1989 va fi închisă traficului rutier pe tronsonul delimitat de Str. Remus Opreanu şi Piața Ovidiu.

Joi, pe B-dul 1 Mai se va restricționa traficul pe o perioadă de 5 minute în intervalul orar 09:30-11:30, sensul dinspre Gara CFR către Șoseaua Mangaliei, pe o distanță de 300 m, vizavi de parcul de la Far.

Sâmbătă, de la ora 08:00 până în duminică la  ora 05:00 se închide traficul rutier pe Str. Brizei, tronsonul cuprins între Aleea Lirei şi Aleea Arcaşului.

Redactor: Isabela Boantă