Se fac angajări la Inspectoratul de Jandarmi Constanța

Se organizează concurs pentru ocuparea a 2 posturi vacante la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, cu încadrare directă, din sursă externă. Anunțul a fost făcut public azi, iar cei interesați se pot înscrie direct la sediul de pe strada Mircea cel Bătrân.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu”, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 108, organizează două concursuri în vederea încadrării directe din sursă externă, pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:

  1. Subofiţer tehnic principal la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imobiliar şi Protecţia Mediului;
  2. Subofiţer tehnic principal (şef atelier) la Serviciul Logistic – Compartimentul Auto;

Examenele se desfășoară în conformitate cu prevederile Legii 80/1995 privind Statutul cadrelor militare şi ale Ordinului Ministerului Afacerilor Interne nr. 665/2008  privind  unele activităţi de management resurse umane în unităţile M.A.I.,

Cei interesaţi pot obţine relaţii suplimentare la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, la adresa menționată, de luni până vineri, între orele 0800 – 1600. Informaţiile privind condiţiile generale şi specifice de participare la concurs, datele depunerii documentelor si a susţinerii probelor de concurs, tematica şi bibliografia sunt postate pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa, la adresa www.jandarmeriaconstanta.ro , secţiunea Cariere şi expuse la avizierul unităţii.

Redactor: Daniel Albu