Se deschide patinoarul

Atracția festivalului iernii va deveni funcționabilă! Se fac ultimele pregătiri înainte de a da startul distracției pe gheață. Chiar dacă patinoarul nu a fost gata la timp, organizatorii spun că, în cel mai scurt timp, constănțenii se vor putea bucura cu adevărat de feeria pe gheață.

Deși trebuia să fie gata pe 4 decembrie, patinoarul se pregătește să-și primească vizitatorii cu câteva zile întârziere. Ultimele ajustări au fost făcute, iar constănțenii vor putea patina până la sfârșitul lunii februarie. Accesul pe patinoar este gratuit atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Zilnic, între orele 10 și 23 vor fi organizate șase serii, iar cei care vor intra pe suprafața de gheață vor primii brățări înseriate.

În cazul în care nu aveți propriile patine, nu vă faceți griji. Organizatorii s-au gândit și la acest aspect și le vor pune la dispoziție gratuit. În același timp, pentru evitarea accidentărilor, trebuie respectate câteva reguli.

Festivalul iernii va fi deschis până pe 27 decembrie, iar patinoarul până la sfârșitul lunii februarie. Programul celor șase serii de patinaj, dar și regulamentul de acces pot fi consultate și pe pagina de facebook Festivalul iernii feerie pe gheață.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea