Se apropie sfarsitul de sezon si odata cu el apar si reducerile pe litoral (VIDEO)

Hotelierii vor sa profite de vreme buna care se anunta la inceput de septembrie asa ca au pus la punct editia de toamna a Programului Litoralul pentru toti: reduceri de aproape 30% la cazare pentru cei care stau o saptamana la mare.

Vara nu se lasa gonita inca, iar turistii care si-au amanat vacanta pina acum au numai de castigat. Preturile pentru inceputul de septembrie pornesc de la 179 lei la un hotel de o stea si ajung pina la 549 lei la cinci stele cu mic dejun inclus.

Turistii care vor sa beneficieze de pachete All Inclusive platesc intre 695 si 895 lei pentru 5 nopti de cazare, masa, sezlonguri pe plaja si locuri de joaca pentru copii.

Turistii care sunt deja la mare sunt multumiti de preturile reduse. Unii dintre ei se gandesc sa-si prelungeasca vacanta pentru a beneficia de reduceri.

Mancarea nu este inclusa in oferta, dar patronii de restaurante de pe litoral au de gand sa reduca preturile pentru turistii veniti prin programul “Litoral pentru toti”.

Turistii care isi cumpara bilete la mare prin acest program beneficiaza si de un Voucher de atractii care le ofera intrare gratuita la Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta. Litoralul este ocupat in proportie de 70%.

Redactor: Doina Sirbu