Se anunță un week-end incendiar la mare

Sfârșitul de săptămînă se apropie cu pași repezi și este momentul să vă puneţi la punct planurile! Fie că optați pentru o plimbare relaxantă, noaptea, pe malul Mării Negre, o cină cu mâncăruri exotice la terasele din stațiuni, sau preferați să vă prindă răsăritul pe plajă, după o noapte de distracție în club, litoralul este tărâmul tuturor posibilităților!

Amatorii de senzații tari pot alege Satul de Vacanță, unde aventurile la înălțime pot fi o adevărată provocare, iar cursele de mașinuțe sunt o sursă inepuizabilă de adrenalină, pentru cei mici şi cei mari deopotrivă.

Cei care se consideră norocoși își pot încerca șansa la unul din zecile de jocuri cu premii. Iar dacă nu reușiți să obțineți astfel un suvenir, magazinele din staţiuni sunt pline de tot felul de creații hand-made care să vă amintească de vacanța la mare. Si dacă tot vorbim despre nostalgici, o plimbare sub cerul înstelat pe malul mării este alegerea potrivită și totodată un cadru perfect pentru poze. Cât despre cei care vor să guste din viața de noapte, lumina reflectoarelor este ațintită asupra zecilor de cluburi de pe plajă, unde distracția se termină a doua zi dimineața. Vineri, trupa Vama va concerta într-un club de la intrare în staţiunea  Mamaia.

Așadar, turiştii care ajung în acest weekend pe litoral au suficiente surse de distracţie.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu