Se anunţă un sfârşit de săptămână plin de evenimente

Se anunţă un sfârşit de săptămână plin de evenimente… atractive pe scena culturală din Constanţa. Cei mici sunt aşteptaţi să revadă faimoasa poveste a Motanului încălţat, în timp ce pentru adulţi, artiştii au pregătit două piese de teatru extrem de apreciate: Bolnavul închipuit şi Luna de miere.

Comedia-balet “Bolnavul închipuit” este ultima creaţie a lui Moliere. Constănţenii care vor să urmărească această piesă aflată la limita dintre comic şi tragic sunt aşteptaţi la Teatrul de Stat sâmbătă seara.

Pentru că tot suntem în luna destinată femeilor, artiştii de la Teatrul de Stat au pregătit pentru duminică un spectacol care aduce în prim plan spaţiul intim feminine. “Luna de miere”, semnată de Gabriel Barylli şi regizată de Daniel Felsner, prezintă trei prietene care îşi dezvăluie, rând pe rând, secrete din viaţa lor intimă.

Cei mici pot vedea în acest weekend una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite poveşti, şi anume Motanul încălţat. Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 11, micuţii sunt aşteptaţi la Teatrul pentru Copii şi Tineret din Constanţa pentru a vedea ce năzbătii a mai facut faimoasa felină.

Reporter: Cristina Plesca