Scule pe care trebuie sa le aiba oricine in casa

In orice locuinta sunt situatii in care apar tot felul de defectiuni si e necesar sa se intervina pentru remedierea lor. Da, sunt cazuri in care nu stii ce sa faci sau ai nevoie de tot felul de unelte si masinarii pe care nu le detii, insa pentru cele mai simple e bine sa ai in casa o serie de scule care sa fie utile pentru tot felul de activitati comune.

In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva produse pe care le poti achizitiona si din mediul online. Iar daca nu stii cum anume sa le alegi, intra pe https://clovis.ro/ si vei gasi o multime de informatii utile, alaturi de ghiduri de cumparare succinte.

Ciocan

Nu credem ca e necesar sa spunem prea multe aici. Ciocanul e o unealta ce poate fi de ajutor in orice locuinta, deoarece oricand poti avea nevoie sa bati un cui, sa separi anumite piese sau chiar sa spargi niste nuci.

E un produs ce nu ocupa mult spatiu, poate avea capete diverse (patrat, cilindric, ascutit, in forma de V) si marimi diferite. Pentru uz casnic, cele mai potrivite variante sunt cele care au pana in 500 de grame.

Set de surubelnite

Sunt nenumarate situatii in care o surubelnita ti-ar putea fi de folos, de la banala schimbare de baterii a unei telecomenzi, pana la prinderea unor balamale care s-au slabit.

Aceste scule pot fi necesare foarte des in orice casa, motiv pentru care ele nu trebuie sa lipseasca. Da, poti recurge la variante de urgenta si sa folosesti tot felul de obiecte ascutite, insa, poti deteriora surubul si la un moment dat va deveni imposibil de desfacut.

Seturile de surubelnite au marele avantaj al faptului ca sunt formate din produse cu capete diferite, astfel incat sa gasesti varianta potrivita pentru tot ce ai nevoie.

Cheie franceza

Aceasta scula e un “must have” nu doar in trusele instalatorilor. Ea poate fi folosita cu succes in orice locuinta atunci cand vrei sa desfaci sau sa strangi mai usor o piulita sau un filet de dimensiuni mai mari.

Poate e necesar sa schimbi bateria de la baie sau poate s-a defectat furtunul de la masina de spalat. Ea e utila in mai multe situatii si iti vei da seama de acest lucru cu adevarat doar atunci cand ai nevoie.

Bormasina

In orice locuinta, o bormasina va usura munca si va ajuta la indeplinirea cu succes a multor sarcini. Ea e capabila sa dea gauri atunci cand ai nevoie sa prinzi ceva de un perete, sa modifici o piesa de mobilier, sa repari ceva sau sa te ajute cand vrei sa strangi niste suruburi.

Acest dispozitiv poate functiona pe acumulatori sau la priza, poate avea o multime de accesorii si poate fi foarte diferit cand vine vorba de viteza de gaurire, greutate, tensiune de alimentare si alte astfel de criterii.

Set de chei si imbusuri

Daca vrei sa ai o trusa cat mai completa de scule, nu trebuie sa ignori prezenta cheilor si a ibusurilor de diverse dimensiuni. Aceste articole iti vor fi de un real folos mai ales atunci cand vine vorba de strangerea sau desfacerea suruburilor si a piulitelor.

In plus, vor fi foarte utile si pentru micile reparatii pe care le ai de facut la masina (schimbarea unui bec sau a bateriei, prinderea mai bine a unei piese etc.).

Asadar, daca vrei sa fii mereu pregatit cu toate cele necesare in cazul in care apar anumite defectiuni in locuinta tau sau doresti sa faci unele modificari, ai in vedere macar minimul necesar unui truse de scule.