Scriitorii din Cernavodă, premiaţi la nivel national (VIDEO)

In luna august talentele scriitoricesti din Cernavoda au fost premiate. Neculai Laza, Coordonatorul cenaclului literar Mircea Eliade din Cernavoda a reusit sa obtina premiul II la sectiunea proza a Concursului National de Creatie Literara “Pe aripi de dor Domnesc”.

Eleva a liceului Teoretic Anghel Saligny din Cernavoda, Alexandra Botezatu a participat si ea cu două povestiri la Concursul International de creatie literara Iulia Hasdeu. Aflat la cea de-a XIV A editie concursul desfasurat la Chisinau a adunat laolalta tineri talentati din tara si nu numai. Eleva din Cernavoda a reusit sa impresioneze cu creeatiile sale si a fost nominalizata pentru un premiu.

Dovada talentului incontestabil al elevei sunt numeroasele premii obtinute la toate concursurile literare din tara si din strainatate dar si volumul de poezii lansat in urma cu cateva luni.

Tanara nu vrea sa se opreasca aici. Aceasta si-a propus sa participe si la alte concursuri literare si sa devina pe viitor o scriitoare recunoscuta.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Gabriel Niculae