Scoteau bani cu „furculița” (VIDEO)

Suspecții și-au desfășurat activitatea în perioada august – octombrie, atacând câteva zeci de bancomate de pe raza municipiului Constanța. După ce au documentat activitatea acestora și au adunat destule probe, polițiștii cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale și al ofiţerilor D.G.I.P.I., au  efectuat vineri dimineața percheziții.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate probe şi mijloace de probă ce au legătură directă cu săvârşirea faptelor. Printre acestea, s-au găsit și instrumentele cu care suspecții scoteau în mod fraudulos banii din bancomate.

La domiciliul unuia dintre suspecți, poliţiştii au găsit şi ridicat o armă air-soft, cu acţionare electrică, nesupusă autorizării ori notificării. Modelul imită la perfecțiune un kalașnicov, acest nume fiind de altfel inscripționat și pe armă. Polițiștii au anumite bănuieli privind  întrebuințarea acesteia, dar până nu se pot pronunța momentan. După audierile de la poliție, suspecții au fost preluați de procurori.

Suspecții vor fi prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Reporter: Catalin Schipor ; Imagine: Alex Brinzaru / IPJ Constanta