Școlile din Năvodari, în renovare

Autoritățile locale din Năvodari vor să schimbe fața unităților de învățământ din oraș. Astfel, au fost demarate mai multe lucrări de îmbunătățire a condițiilor din școli și grădinițe. Muncitorii lucrează de zor la schimbarea parchetului, a pardoselii, iar la școala George Enescu au loc lucrări de izolare termică a clădirii.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YXmWZKLpnqA[/youtube]

Nu a mai rămas mult până la începerea anului școlar, iar autoritățile locale vor ca odată cu primul clopoțel, elevii să găsească cele mai bune condiții în școlile din Năvodari. În acest sens, au loc mai multe lucrări de renovare și de îmbunătățire a condițiilor din unitățile de învățământ din oraș.

Lucrările de anvelopare a școlii George Enescu sunt în toi, muncitorii având ca termen final începutul lunii septembrie, pentru ca elevii și profesorii să nu fie deranjați atunci când vor reveni la școală. Năvodărenii sunt de părere că lucrările de renovare nu pot fi decât un semn bun.

Anual, sume importante din bugetul local sunt alocate pentru buna funcționare a unităților de învățământ.

În acest an, elevii vor începe cursurile pe data de 12 septembrie. Până atunci vor fi terminate și lucrările de reabilitare în unitățile de învățământ din Năvodari.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.