Scolile auto și-au suspendat cursurile

Vremuri grele pentru școlile de șoferi. Odată cu decretarea stării de urgență, dar și a ordonanțelor militare care limitează activitățile unor firme, atât școlile de șoferi, cât și cursanții acestora au de suferit;

școlile,  pentru că le scade activitatea didactică și, implicit, veniturile, iar cursanții pentru că sunt nevoiți să aștepte o perioadă lungă până își vor relua cursurile  și vor putea da examenele pentru mult râvnitul prmis de conducere.

Reprezentanții Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor au încetat activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, atât la proba teoretică cât și la cea practică, începând cu data de 17 martie a.c.. Măsura a fost luată la nivel național, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației actuale.

În ceea ce privește valabilitatea cursurilor pentru obținerea permisului, Executivul a primit propuneri petru prelungirea acesteia de la 12 la 24 de luni. Propunerea încă nu a fost supusă la vot.

Redactor: Daniel Albu