Școli închise, drumuri blocate, localități fără curent electric

zapadaMeteorologii anunţă ninsori şi viscol şi în weekend. Vicepremierul Liviu Dragnea a convocat prefecţii la o videoconferinţă pentru a vedea dacă sunt pregatiţi pentru ninsorile abundente care au fost anunţate.

Căderile de zăpadă au afectat traficul din Muntenia, Oltenia, Banat, Crişana şi Maramureş, Transilvania Moldova si Dobrogea, unde se circulă în condiţii de iarnă pe A 2 şi A4. Reprezentanţii CNADNR roagă participanţii la trafic ca în perioada următoare să respecte cu maximă atenţie restricţiile de viteză specifice sezonului, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat.

Şoferii care au circulat, vineri  dimineaţă, pe Drumul European 85, în judeţele Buzău, Vrancea şi Bacău s-au plâns că deşi ninge nu au văzut nicio maşină de deszăpezire.

Se circulă în condiţii de iarnă din cauza ninsorii şi pe drumurile naţionale care fac legătura între judeţele Bacău şi Neamţ.

Meteorologii nu văd cu ochi buni nici următoarea perioadă. Se anunţă ninsori şi scăderi de temperature.

În judeţul Bacău autorităţile locale au scos 14 maşini cu lamă, autofrezele şi autogrederele. Probleme sunt şi pe calea ferată. Un tren Regio care venea de la Bucureşti cu destinaţia Iaşi, a rămas blocat în staţia Adjud. Locomotiva s-a defectat. Problema a fost remediată abia după ore ore.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.