Școala Spectrum, calitate și profesionalism

Părinții sunt tot mai atenți atunci când aleg unitatea de învățământ pentru copiii lor, deoarece știu cât de importantă este educația pe care o primesc micuții încă din primele zile de școală. Școala Gimnazială Spectrum din Constanța urmărește planul cadru, dar în același timp pune la dispoziție și alte materii de studiu, ce au scopul să formeze și să dezvolte abilitățile elevilor.

Elevii Școlii Gimnaziale Spectrum din Constanța vin cu drag la ore, deoarece au parte de un mediu familial și sigur. Cadrele didactice au o experiență bogată, iar dragostea pentru copii se vede cel mai bine în atenția acordată fiecărui elev în parte. Școala oferă cinci ore de limba engleză săptămânal, ore de studiu pentru aprofundarea cunoștințelor, pregătire intensivă gratuită pentru olimpiade și concursuri atât naționale, cât și internaționale.

De asemenea, elevii Școlii Spectrum pot alege unul sau mai multe opționale. Pentru ciclul primar cei mici pot face în plus cursuri de șah, integrame și scrable, fantezie și culoare, aikido, fotbal, tenis de masă sau de câmp. Și pentru colegii lor mai mari sunt puse la dispoziție mai multe materii și activități. De exemplu, ei pot alege între ore de Aikido, robotică sau creație literară și discurs argumentativ. Pregătirea suplimentară a elevilor din clasele a VIII-a pentru materiile examenului de evaluare națională este gratuită.

Părinții din Constanța apreciază învățământul de calitate oferit de Școala Spectrum astfel încât, de la an la an, numărul elevilor a crescut simțitor. În prezent sunt 300 de elevi, iar cererea este tot mai mare pentru încrierile în clasa pregătitoare, pentru care în anul școlar 2016-2017 vor fi disponibile două clase.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea