Scoala Internaţională de Vară a Universităților de la Marea Neagră (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bI1Z2y5aK-0[/youtube]Peste o sută de masteranzi şi doctoranzi participă în această perioadă la Scoala Internationala de Vara a Universităților de la Marea Neagră. Scopul evenimentului este orientarea spre cele mai avansate abordări în managementul surselor energetice regenerabile .

În perioada 15-25 august, Reteaua Universitatilor de la Marea Neagra in colaborarea cu Universitatea „Ovidius” din Constanta si mai multe universitati de peste hotare organizeaza Scoala Internatională de Vară. Tema din acest an o reprezintă managementul surselor energetice regerabile. Lectorii invitati sunt specialisti de prestigiu international din Italia, Austria, Turcia, Bulgaria, Ucraina, Moldova, Romania si Azerbaijan..

Activitățile derulate pe durata Școlii de Vară au ca scop orientarea studenților spre cele mai avansate abordări în managementul surselor energetice regenerabile și a domeniilor de actualitate pentru activitatea de cercetare știintifică.

Programul şcolii de vară include, în afara cursurilor şi a activităţilor practice ale studentilor, vizite la staţia de epurare Constanţa Sud – RAJA Constanţa, platforma de incinerare a deşeurilor de la fabrica de ciment Lafarge Medgidia şi la un parc eolian.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: George Dima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.