Școala de vară a Organizației Femeilor Liberale și-a atins obiectivul (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fx9sHjqi7p0[/youtube]Organizația Femeilor Liberale va înainta Parlamentului trei propuneri legislative.

Prima tratează o problemă majoră de interes larg pentru populația feminină din România și anume modalitatea de prevenire a cancerului de col uterin.

Al doilea act normativ vizează stoparea fenomenului etnobotanicelor prin interzicerea consumului, pe de o parte și prin măsuri de reîntegrare în viața socială a consumatorilor, pe de cealaltă parte.

Cel de-al treilea proiect elaborat de PNL se referă la modificarea sistemului de învățămînt, pentru eficientizarea curricumului școlare și totodată, împlicarea agențilot economici  în formarea de oameni de carieră.

Discuțiile din cadrul școlii de vară au fost prolifice și din punct de vedere al îmbunătățirii comunicării privind politicele liberale în sprijinul familiei, dar și pentru a pune la punct strategii de campanie.

Școala de Vară s-a desfășurat în perioada 8-9 septembrie cu participarea a peste 130 de reprezentante ale PNL alături de ministrul Culturii și Cultelor Puiu Hașotti, secretarul de stat în Ministerul Muncii și Protecției Speciale, Denisa Pătrașcu, dar și alte personalități politice.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Viorel Cotleț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.