Schimb de experiență pentru liceeni

După o perioadă prelungită de vacanță, liceenii au revenit la cursuri. În cadrul Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia, tinerii s-au prezentat nerăbdători să continue anul școlar. Și pentru că unitatea de învățământ țintește tot mai sus, elevii vor participa la proiecte științifice și educaționale desfășurate și la nivel internațional.

Directorul instituției de învățământ spune că în perioada următoare elevii vor participa la mai multe proiectele internaționale. Astfel tinerii realizează schimburi de experiență și totodată au ocazia să își dezvolte capacitatea de a comunica în limbi de circulație internațională.

Elevii de la Nicolae Bălcescu se pregătesc și pentru competițiile sportive. Directorul instituției de învățământ declară că aproximativ 400 de elevi sunt implicați în aceste activități.

Activitățile organizate în colaborare cu instituțiile internaționale au ca scop acumularea de cunoștințe noi, cunoașterea și aplicarea modelului occidental și dezvoltarea aptitudinilor pentru elevi.

Redactor: Paul Alexe