Scene incredibile s-au derulat, ieri seara, intr-un coafor din Constanta

Un barbat a fost surprins in timp ce își provoca placere, la doar cativa metri distanta de scaunele pe care se aflau mai multe cliente. De altfel, vigilenta uneia dintre ele a facut ca barbatul sa fie vazut la timp si scos afara in palme de catre angajatele coaforului. Astazi, politistii constanteni l-au prins pe bărbat, dupa ce vanzatoarea unui magazin l-a recunoscut si a sunat la 112. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii nerecomandate minorilor.  

Era in jur de ora 17, cand barbatul a intrat in coafor. Pe imaginile surprinse pe camera de supraveghere, se observa cum se aseaza linistit pe scaun si dupa ce inspecteaza cu privirea locul incepe sa se masturbeze. Trec cateva minute bune pana cand una dintre cliente il vede si o anunta pe una dintre angajate.

Desi politia a ajuns destul de repede la fata locului, barbatului nu a mai fost de gasit. Astazi, insa, si-a facut din nou aparitia in zona autogarii Constanta. Un loc cunoscut de altfel de el, pentru ca, in urma cu cateva zile, a intrat intr un magazin cu hainute  pentru copii si a facut aceleasi gesturi indecente, desi in interior era vanzatoarea, dar si o femeie cu doi copii.

Psihologii spun ca astfel de persoane sufera de tulburari psihice si pot deveni chiar periculoase, mai ales atunci cand fac astfel de gesturi in zone in care se afla si copii.

Barbatul a fost audiat si amendat de catre politisti. In cazul in care va fi din nou prins facand aceleasi gesturi, risca sa ajunga in spatele gratiilor.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea