Scene incredibile, noaptea trecută, pe șinele de cale ferată

Urmările inconștienței bărbatului puteau fi tragice. S-a urcat la volan fără să țină cont că pune în pericol patru vieți, printre care cea a unui copil de doi ani. Era băut și nu avea permis, dar a depășit coloana de mașini care aștepta la trecerea de cale ferată și a ieșit în fața trenului.

Au avut șansă la viață. În urma impactului mașina s-a făcut praf, însă cei patru au reușit să coboare pe picioare din mormanul de fiare. Cel mai grav rănit, a fost pasagerul din dreapta, soțul femeii aflate pe bancheta din spate cu copilul.

Asta nu l-a speriat însă pe șoferul inconștient. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns ce s-a întîmplat, acesta a fugit de la locul accidentului, pînă la venirea polițiștilor.

Martorii sunt cei care i-au ajutat pe oamenii legii să-i dea de urmă, așa că fugarul a fost găsit căteva ore mai tîrziu, la domiciliu, și dus la audieri. Nu are permis și avea o alcolemie de 0,7miligrame la mie în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, pentru vătămare corporală, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, dar și fugă de la locul faptei, iar pentru toate acestea riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Nicu Cavachi