Scene dramatice în satul Arsa din județul Constanța

Un cuplu  – soț și soție – au fost găsiți morți în casă, duminică dimineață. Femeia avea capul zdrobit, iar bărbatul atârna spânzurat. Imediat, la fața locului s-au adunat rude, vecini, dar și polițiști. Cercetările preliminarii îi conduc pe anchetatori la ipoteza unei crime, însoțită de sinucidere. Urmează detalii ce vă pot afecta emoțional.

Satul Arsa, comuna Albești , județul Constanța. Duminică dimineață, una dintre fiicele cuplului Ecaterina și Lică Radu  a venit într-o vizită de rutină în casa părinților, care locuiau în aceeași curte cu ea. Ceea ce avea să descopere era terifiant: mama sa, Ecaterina, de 58 de ani, zăcea în pat cu capul zdrobit și cu mult sânge în jur, iar tatăl său, Lică Radu, de 64 de ani,  atârna într-un ștreang, în baie. Imediat, a alertat vecinii, care au sunat la 112. Locul a fost împânzit de polițiști criminaliști, rude și vecinii curioși.

Oamenii spun că bărbatul era extrem de gelos și că devenea violent. Mai mult decât atât, ar fi amenințat-o pe soția sa, Ecaterina, de mai multe ori că o va omorî, dar nimeni nu s-ar fi gândit că îți va pune în practică amenințările.

Oamenii legii au găsit un bilet de adio, prin care Lică și-a justificat gestul. Acesta a precizat că soția sa l-ar fi înșelat și că urmărea să-l omoare. Totul a fost pus cap la cap de către criminaliști, care au reconstituit șirul evenimentelor. S-ar părea că bărbatul gelos a intrat în camera soției sale care dormea, apoi, cu un ciocan, a lovit-o de mai multe ori în cap. Femeia a murit pe loc din cauza leziunilor. După crimă, Lică a fumat câteva țigări, timp în care a scris biletul de adio, apoi s-a spânzurat în baie.

Reprezentanții Serviciului Ambulanță sosiți la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul celor 2 persoane.

Corpurile neînsuflețite au fost depuse la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar ancheta este în curs de derulare.

Redactor: Daniel Albu