Scene dramatice s-au petrecut seara trecută într-o farmacie din Constanța

Un barbat a patruns in interior, a stropit-o pe farmacista cu benzina si a amenitat-o ca îi da foc daca aceasta nu îi da toti banii din casa. Tanara nu s-a pierdut insa cu firea, a apasat butonul de panica si a strigat dupa ajutor. Individul s-a speriat si a fugit, insa cativa tineri aflati in zona au reusit sa il prinda si sa il predea apoi agentilor de la firma de paza. Se pare ca barbatul este militar angajat si ar fi apelat la acest gest din cauza datoriilor pe  care le avea la banci.

Era putin trecut de ora 8 seara, cand barbatul a patruns in farmacie. A scos dintr-o punga o sticla cu benzina si a aruncat lichidul inflamabil către farmacista. Apoi, a amenintat-o pe femeie ca ii da foc daca țipă. I-a cerut banii din incasari si i-a spus ca are nevoie de ei ca sa isi achite datoriile la banci.

Tanara, desi socata, a reusit sa apese butonul de panica si chiar sa strige dupa ajutor. Asta pare sa il fi speriat pe barbat, care a rupt-o la fuga. A avut insa ghinion. Strigatele femeii au fost auzite de cativa tineri care  s-au mobilizat si au reusit sa il prinda pe fugar.

Barbatul a fost apoi predat agentilor de paza pana la sosirea politistilor. Surse din ancheta sustin ca agresorul este din Timisoara, dar se stabilise de ceva vreme aici. Mai mult decat atat, ar fi angajat al unei unitati militare din zona. Asa se explica si faptul ca ancheta a fost preluata de catre parchetul militar Constanta.

Bărbatul are trei copii, aflați în grija fostei soții, iar actuala parteneră este insărcinată. Barbatul risca sa ajunga in spatele gratiilor pentru tentativa de talharie. Cat priveste cariera militara, aceasta este ca si incheiata.

Redactor: Paul Alexe