Scene desprinse parca din filmele de actiune s-au derulat in urma cu doua nopti la Constanta

8 indivizi au fost retinuti dupa ce s-au incaierat cu un grup de tineri care i-au atentionat ca circula cu viteza pe  strada si pun in pericol viata oamenilor. Suparati nevoie mare cei opt si-au strans prietenii si i-au atacat pe cei care le atrasesera atentia cu cateva minute mai devreme. Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de interventia mascatilor.  Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere din zona.

Mai putin de doua minute a durat atacul furibund al tinerilor. Inarmati cu bate, sabii si macete, acestia au luat cu asalt locuinta tanarului care a avut curajul sa le atraga atentia ca merg cu viteza pe o strada, ingusta si aglomerata.

Din fericire, atat el cat si prietenii care il insoteau au reusit sa se refugieze in curte, la timp. Au incuiat poarta si au incercat din rasputeri sa tina piept atacatorilor.

Din pacate unul dintre obiectele cu care agresorii au lovit in poarta l-a ranit pe tanar la mana. Chiar si asa el a continuat sa le tina piept impreuna cu prietenii lui.

Vecinii de pe strada au asistat si ei ingroziti la scenele care se derulau scub ochii lor. Au sunat la 112 si au asteptat cu teama sosirea fortelor de ordine. Spun ca daca politistii nu soseau la timp, conflictul se putea termina tragic.

Vazand ca nu reusesc sa patrunda in curte, tinerii au renuntat si au disparut unul cate unul . Chiar si asa politistii sostiti la fata locului, impreuna cu trupele DIAS au reusit sa retina 8 dintre suspecti. Au fost audiati la parchet ore in sir iar apoi prezentati tribunalului cu proprunere de arestare preventiva.

Desi imaginile sunt graitoare, magistratii au decis ca cei opt nu reprezinta un pericol public si sunt cercetati sub control judiciar. Au insa dosare penale ptr infractiunea de incaierare  si risca pana la 5 ani de inchisoare.

Redactor: Daniel Albu