Scenă desprinsa parca din filmele de groază (VIDEO)

Scenă desprinsa parca din filmele de groază. Un bărbat din comuna Amzacea a încercat să-şi electrocuteze soţia. Femeia a declarat că nu este prima dată când este supusă la o astfel de cruzime. Individul a încercat în repetate rânduri să o omoare, însă niciodată nu a reuşit să-şi ducă planul la bun sfârşit.

Poliţiştii Secţiei 9 Rurală Chirnogeni au fost sesizaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal domestic. În cursul serii de miercuri, o femeie de 41 de ani din comuna Amzacea, a cerut ajutorul oamenilor legii, pentru că soţul acesteia ar fi strans-o de gât, cu gândul de a o sufoca. Mai mult decât atât, bărbatul şi-a băgat soţia într-un butoi cu apă după care a electrocutat-o. Cu puţin timp înainte de a face acest lucru, individual s-a jucat cu firele de la cuptorul cu microunde, fapt ce a determinat o nouă electrocutare pentru femeie. Cu greu a reuşit aceasta să scape din mâinile agresorului şi să se refugieze la o vecină, care a sunat imediat la 112. După spusele soţiei, bărbatul şi-ar fi ieşit din minţi după ce aceasta i-a adus aminte că au nevoie de bani pentru nunta fiicei lor. La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie, care l-a condus pe agresor la secţia din Amzacea, iar de acolo la Secţia de Neuro-psihiatrie Palazu Mare, pentru a fi expertizat.

Măsura s-a impus în condiţiile în care soţia agresorului a afirmat că acesta a încercat în repetate rânduri să o omoare, prin strangulare sau electrocutare.  Ea a depus mai multe plângeri pe numele soţului, însă le retrăgea de fiecare data la scurt timp, iar poliţiştii nu au mai putut face nimic. De data aceasta însă, este hotărâtă să meargă până la capăt, deoarece se teme pentru viaţa ei.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Matei Ghioc