Scena culturală se redeschide în acest weekend la Constanța

Iubitorii de artă din Constanța sunt invitați la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski si la Teatrul Fantasio. Actorii constanteni vor incanta publicul cu doua piese de execeptie. In ultima zi din weekend, „Oleg Danovski” inaugurează anul 2016 cu un tradițional Concert de Anul Nou.

Seria spectacolelor din acest an debuteaza la Teatrul Fantasio cu doua piese cu succes la public. Sâmbătă, 9 ianuarie 2016, de la ora 19.00, pe scena Teatrului de Stat Constanţa se va juca „Escrocii”, de Robert Lamoreux. Comedia a fost tradusă de Georges Dorosenco şi regizată, adaptată şi ilustrată muzical de Bogdan Caragea. Scenografia poartă semnătura lui Ovidiu Pascal, iar coregrafia a fost realizată de Alice Sfata şi Georgiana Bumbac. Duminică, 10 ianuarie 2016, începând cu ora 19.00, Teatrul de Stat din Constanţa ne invită la spectacolul „Menajeria de sticlă”, după T. Williams. Regia şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Diana Mititelu, iar scenografia, de Titus Ivan.

Tot duminică, 10 ianuarie, sunteti invitati la “Concert de Anul Nou” la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski care va marca și deschiderea anului concertistic.

Redactor: Camer Nita