Scandalul din Portul Constanța a ajuns la o nouă etapă: faza pe comunicate

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TRggH3XRL4Q[/youtube]Conform organizației patronale Operatorul Portuar, Viorel Panait a obţinut şi exercitat mandatul de membru al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Administrația Porturilor Maritime ca persoană fizică, fiind selecţionat şi numit în această poziţie pe baza procedurii de selecţie instituită de lege. Acest mandat nu a fost obţinut din perspectiva reprezentării Organizaţiei Patronale „Operatorul Portuar” în Consiliul de Administraţie al CN APMC. Totodată, Organizaţia Patronală „Operatorul Portuar” nu i-a asigurat acestuia nicio susţinere, nu a făcut niciun demers şi nu a constituit în niciun fel vreo platforma de reprezentare pentru ocuparea poziţiei de către Viorel Panait.

Prin urmare, nu se poate consideră din punct de vedere legal, că Viorel Panait ar fi reprezentat şi susţinut în şedinţele Consiliului de Administraţie, poziţiile adoptate statutar de către Organizaţia Patronală, iar aceste poziţii ar fi fost luate ulterior în considerare în cadrul dezbaterilor.

Referitor la actualizarea tarifelor practicate de către CN APMC ce a fost adoptată şi cu votul lui Viorel Panait, Operatorul Portuar menționează că aceasta s-a referit la actualizarea tarifelor cu indicele total de inflaţie, și nicidecum după alte considerente.

În concluzie, organizația patronală Operatorul Portuar susține că afirmațiile din comunicatul de presă emis de CNAPMC sunt neadevărate, pentru că, prin prisma obligației de serviciu, Viorel Panait nu putea discuta cu operatorii ceea ce se dezbătea în ședințele consiliului de administrație din cadrul companiei.

Redactor: George Marinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.