Scandalos: un șofer de maxi-taxi i-a încredințat volanul unui copil

Un filmuleț ajuns viral pe internet a stârnit un val de indignare în rândul constănțenilor. Un șofer de maxi-taxi, care circulă pe ruta Constanța –Mamaia, a împărțit volanul cu un copil, pentru a-l învăța să conducă. I-a permis chiar să schimbe vitezele, în ciuda faptului că microbuzul era plin cu oameni în acel moment. Unul dintre pasageri a fost cel care a filmat totul cu telefonul mobil.

S-a întâmplat zilele trecute la Constanța, pe linia 310. Un șofer, angajat al firmei care deține acest traseu, a împărțit volanul cu un minor aflat în dreapta lui. L-a permis chiar să schimbe viteze și să vireze. De remarcat că microbuzul era plin cu oameni în acel moment, iar unul dintre pasageri a filmat întreaga scenă. Binențeles că gestul șoferului a stârnit multe nemulțumiri în rândul opiniei publice.

Spre ghinionul șoferului, imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor, care au deschis o anchetă.

Precizăm că oamenii s-au revoltat de mai multe ori în ultimul timp, vizavi de modul șoferilor de maxi-taxi de a conduce. Relativ recent, mai mulți călători care fac naveta Constanța-Năvodari, s-au luat la ceartă cu șoferul, pe motiv că acesta fuma în mașină, în timp ce microbuzul era plin până la refuz.

Redactor: Daniel Albu