Scandal sau lovitură de imagine?

Acuzații grave, lovituri de imagine și război între avocați! O clinică oftalmologică privată din Constanța se află în centrul unui scandal de proporții, după ce un fost angajat îl acuză pe director că acesta l-ar fi agresat. Au fost făcute deja plîngeri penale, iar acum autoritățile sunt cele care vor elucida povestea.

Proprietarul unei clinici private din Constanța este acuzat că ar fi agresat fizic un angajat. Incidentul ar fi avut loc pe data de 9 martie chiar în interiorul unității medicale.

“Proprietarul clinicii, dr. Hicham Mrini, l-a agresat fizic pe soțul meu, angajat în cadrul spitalului de aproximativ 2 ani. După ce l-a lovit cu capul în frunte și cu pumnii în cap, soțul meu a părăsit clinica fără a da curs violenței fizice. Întrucât a suferit o plagă la nivelul frunții și pentru că avea stări de amețeală și confuzie, a fost nevoit să meagă la Urgență”. Descrie soția bărbatului agresat. De cealaltă parte, avocatul medicului oftalmolog spune că acesta s-a apărat de atitudinea fostului angajat. Tot apărătorul legal susține că acestea vor fi și ultimele declarații pe care le vor face și asta deoarece clinica nu are nevoie de mediatizare.

În contrapunct, avocatul fostului angajat spune că plângerea a fost făcută împotriva persoanei care l-ar fi agresat pe clientul său.

Conform aceluiași avocat, în interiorul clinicii ar exista camere de supraveghere care ar fi înregistat tot evenimentul și care ar putea face lumină în acest caz. În momentul de față au fost înregistrate două plângeri penale la poliție, iar autoritățile au demarat o anchetă.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea